Obědové menu

15.-19. Července

Pondělí

Hovězí vývar, trhané maso, pažitka. 43
Kuskus, vodní meloun, feta, pita chleba. 136    
Grilovaná krkovice, pečená zelenina, rajčatová omáčka. 147     
Telecí ragú, chřest, rajčata, bramborová kaše. 168

Úterý

Minestrone, bazalka, parmazán. 43
Risotto, topinambur, fava fazole, parmazán. 147            
Pečené kuřecí stehno, bulgur  salát. 147                             
Hovězí Stroganoff, jasmínová rýže. 168

Středa

Studená květáková polévka. 43              
Fattoush salát, pita. 136                              
Kuřecí kofta, tahigurt, jasmínová rýže. 147
Grilovaná treska, hrášková kaše. 168


Čtvrtek

Cibulová polévka. 43 
Špenátový quiche, špenát, rajčata. 136       
Vepřová panenka, pepřová omáčka, šťouchané brambory. 147

Penne aglio e olio, losos, ricotta, kopr. 168 


Pátek

Polévka z červené čočky 43

Tortilla, grilovaná zelenina, ledový salát, salsa, jogurt. 147                                            

Pečená krůta, omáčka peperonata, šalvějové brambory. 147

Grilované kalamáry, fregola, fenykl. 168



Fattoush je salát původem z Levanty (celá oblast Východního Středomoří) skládající se z kousků opečeného nebo smaženého arabského chleba smíchaného s kusy salátu, čerstvé zeleniny a bylinek v závislosti na období a chuti. Zelenina je v porovnání s tabboulehem nakrájená na relativně velké kusy.



Všechny ceny jsou uvedeny v Kč včetně DPH.