Obědové menu

20.-24. května

Pondělí

Hovězí vývar, trhané maso, pažitka. 43

Těstoviny orecchiette, dýně, rukola, kozí sýr. 147

Grilovaná krkovice, pečená zelenina, rajčatová omáčka. 147

Telecí ragú, chřest, rajčata, bramborová kaše. 168

Úterý

Minestrone, bazalka, parmazán. 43

Risotto, topinambur, fava fazole, parmazán. 136

Pečené kuřecí stehno, cous cous salát. 147

Hovězí stroganoff, jasmínová rýže. 168


Středa

Studená květáková polévka 43

Fattoush salát, pita. 136

Kuřecí kofta, tahigurt, jasmínová rýže. 147

Grilovaná treska, hrášková kaše. 168


Čtvrtek

Cibulová polévka. 43

Špenátový salát, zelená čočka, cizrna, pečená rajčata. 136

Penne, aglio olio, losos, ricotta, kopr. 168

Vepřová panenka, pepřová omáčka, šťouchané brambory. 147

Pátek

Polévka z červené čočky 43

Tortilla, grilovaná zelenina, ledový salát, salsa, jogurt 136

Pečená krůta, omáčka peperonata, šalvějové brambory. 147

Grilované kalamáry, fregola, fenykl. 168

 


Fattoush je salát původem z Levanty (celá oblast Východního Středomoří) skládající se z kousků opečeného nebo smaženého arabského chleba smíchaného s kusy salátu, čerstvé zeleniny a bylinek v závislosti na období a chuti. Zelenina je v porovnání s tabboulehem nakrájená na relativně velké kusy.

Všechny ceny jsou uvedeny v Kč včetně DPH.