Obědové menu

18.-22. ÚNORA

Pondělí

Kuřecí vývar, špenátový svítek. 43
Shakshuka, vejce, pita chleba. 136
Hovězí burrito, salsa, čedar, zakysaná smetana. 136
Grilovaná krkovice, balsamico omáčka, pečené brambory. 147

Úterý

Houbová polévka. 43
Rukolový salát, pečené portobello, gorgonzola. 136
Penne Amatriciana. 147
Jehněčí souvlaki, tzatziky, pita chleba, salát. 168

Středa

Boršč. 43
Lasagne, špenát, rajčata, kozí sýr. 136
Vepřová žebra, harissa majonéza, hranolky. 147
Mořská štika, mladý hrášek, brambory v soli, omáčka z krevet. 168


Čtvrtek

Hrášková polévka, mátový jogurt. 43
Těstovinový salát, pečené rajčata, olivy, kapary. 136
Dýňové risotto, prosciutto, parmazán. 136
Kuřecí steak, bramborová kaše, za’atar omáčka. 147


Pátek

Polévka z pečeného lilku. 43
Cuketové spaghetti, krevety, cherry rajčata, pesto. 147
¼ pečeného kuřete, citronová omáčka, šalvějové brambory. 147
Grilovaná roštěná, houbová omáčka, jasmínová rýže. 168

Všechny ceny jsou uvedeny v Kč včetně DPH.